След „Капките“ Галка се домогна и до „Маскираният певец“

След „Капките“ Галка се домогна и до „Маскираният певец“
Гласувайте за статията

Галя от „Каризма“ ще е една от звездите във втория сезон на „Маскираният певец“. Мистериозното шоу стартира в средата на септември.

Маги Халваджиян е направил неустоимо предложение на Галка още по време на „Капките“. Идеята на предаването пленява певицата, а и хонорарът на дуетната половинка на Миро ще е огромен, пише „България Днес“. Според запознати сумата ще е петцифрена.

За втора поредна година Халваджиян избира да покани звезди, с които вече е работил. Няколко от участниците в първия сезон на „Маскираният певец“ бяха преминали през „Капките“. И този сезон няма да е различно. Във втория сезон на шоуто ще пее и Стефан Илчев.

Халваджиян планира да вкара отново чалга звезда в шоуто. Предишния сезон голямата звезда бе Алисия, но за съжаление на продуцентите тя бързо бе разгадана от зрителите.В новия сезон на „Маскираният певец“ костюмите ще бъдат различни от предната година. За тях отново ще се погрижи половинката на Маги – Кремена. Не е ясно дали панелистите в състав Геро, Ники Кънчев и Гала ще участват продукцията и тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар