Софи Маринова бясна: Гринго не ме е шамарил, заедно сме! (виж тук)

Софи Маринова бясна: Гринго не ме е шамарил, заедно сме! (виж тук)
Гласувайте за статията

Софи Маринова отрече слуховете за ограничителна заповед срещу Гринго!

Софи Маринова категорично отрича слуховете, че била вадила ограничителна заповед срещу Гринго! „Няма такова нещо, заедно сме си!“, отсече ромската перла.

Софи Маринова

Софи Маринова отрече, че Гринго й е посягал, отношенията им били чудесни

Зли и зле информирани езици гръмнаха през уикенда, че изпълнителката на „Бурята в сърцето ми“ тичала до столично РПУ, където по спешност говорила с дежурен полицай.

Според твърденията Софка настоявала за ограничителна заповед срещу Гринго, който уж й посегнал.

Пред вестник „България Днес“ Софка отрече всичко и заяви, че с Гринго са си в нормални отношения, няма разправии и проблеми.

Нещо повече – наскоро той отпразнува ЧРД, но Софка все още се чуди какво да му вземе, защото иска да направи голям подарък на любимия си, призна тя.

Софка и Гринго през годините често ту се разделяха, ту се събираха. Сключиха официален брак миналата година, но едва след няколко месеца Софка подаде документи за развод в Етрополе по взаимно съгласие. Тогава се заговори, че причина за края между тях е тежкият характер на Гринго.

В култово тв интервю Софка обясни, той че той стига до крайности и й посяга. На 35-ия рожден ден на Преслава тя се появи с гипсирана ръка, което допълнително засили слуховете, че се случва нещо нередно.

И изведнъж два месеца след подаването на документите за развод Софка намери начин да прости на Гринго.

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. 3аедно сме, обичаме се“, обяви тя в интернет и с това даде да се разбере, че прибира Гринго обратно под крилото си.

Гринго прекара известно време зад решетките, след като бе арестуван и се призна за виновен в обвинения за рекет над айтоски бизнесмен.

Той и негов авер го заплашили с убийство на него и семейството му, ако не им даде 50 хиляди лева в брой. Гринго бе осъден на 10 месеца затвор и глоба от 5 хиляди лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар