Анита Мейзер бяга от САЩ, иска в Дубай! (още подробности)

Анита Мейзер бяга от САЩ, иска в Дубай! (още подробности)
Гласувайте за статията

Анита Мейзер иска да се премести в Дубай!

За Дубай напира Анита Мейзер, която избяга в САЩ, след като лежа за убийството на съпруга си у нас. Фаталната вдовица обяснява наляво и надясно, че в Дубай всичко било супер. Хората имали хигиена, спазвали мерките за сигурност, нямало риск от заразяване с Ковид-19.

Анита Мейзер

Анита Мейзер си мечтае за Дубай

Само че Анита Мейзер удобно забравя, че там температурите в момента са от порядъка на 43 градуса по Целзий и нагоре. А вечер не падат под 33, пише вестник България днес.

Припомняме, че страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да мине в нелегалност, стана ясно наскоро.

По тази причина осъдената за смъртта на съпруга си Николай прекъсна всякакви публични изяви в мрежата.

Те бяха станали неизменна част от ежедневието на Мейзер през последната близо една година, откакто тя се пренесе в Лас Вегас след излежаване на присъдата си.

Съвсем Доскоро Мейзер пълнеше социалните мрежи с видеа и снимки от свои пътешествия до различни екзотични дестинации. Много от постовете и са заливани с гневни писания, в които възмутени хора коментират поведението й и го определят като скандално.

Според тях Анита трябвало да се смири, след като е отнела живота на съпруга си, вместо да се забавлява сякаш нещо не се е случило. А в някои от писанията имало откровени клетви към скандалната силиконка.

Проклятията сериозно смутили Мейзер, тъй като тя била дълбоко вярваща и смятала, че лошата енергия на злобни хора може да се стовари върху главата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар