Потрес: Галин пише песни в тоалетната! (още подробности)

Потрес: Галин пише песни в тоалетната! (още подробности)
Гласувайте за статията

Галин твори в кенефа, това си призна той самият наскоро!

Нестандартно място, където да твори нови песни, намери Галин. Изпълнителят, който е и продуцент, споделя, че новата песен на една от певиците му – Десита, му е е хрумнала, докато е бил в тоалетната.

Галин

Галин намери интересно място за творчество

„Чух две момичета да си говорят пред вратата на тоалетната в Бургас и едната обясняваше как пали цигара след цигара, а той не й звъни, влязох в тоалетната и запях“, обяснява чаровникът, пише вестник България днес.

Припомняме, че изпълнителят все още няма сериозна приятелка. Но сподели, че си търси пищна мадама, която да застане до него в живота.

Галин е един от малкото изпълнители, които нямат сериозни половинки, а кариерата му определено не помага за утвърждаването на сериозните връзки.

Певецът наскоро обяви част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му приятелка не са водещи. Но за сметка на това външния й вид определено има голямо значение.

Кандидат – приятелките на певеца задължително трябва да са руси и е желателно да са със сравнително голяма гръдна обиколка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар