Ексклузивно: Анелия реши, бие шута на Пайнер! (още разкрития)

Ексклузивно: Анелия реши, бие шута на Пайнер! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Анелия е поредната звезда на Пайнер, която напуска кораба!

Разпадането на музикалния гигант „Пайнер“ е все по-очевидно. Още една певица се присъединява в списъка на напусналите и това е Анелия. Към момента заралийката още не е обявила новината, но скоро и това ще се случи.

Анелия

Анелия бие шута на Пайнера

Брюнетката е сред най-оборотните изпълнители в компанията и със сигурност ще пореже сериозно финансовите постъпления на продуцента Митко Димитров.

Преди пандемията Анелия обикаляше страната като луда, участията й често надхвърляха нормите, а хонорара й не пада под 4000 лв., като за частни партита е взимала и по 10 бона.

С цел да взима пълния си хонорар, звездата е решила да бъде без продуцентски гръб. Още повече, че досега тя сама си спонсорира всеки един проект. А със сериозна фенска маса и чрез YouTube ще може да популяризира всеки следващ клип в кариерата й.

Тази логика прилагат и други артисти, които се оттеглиха в последно време. Тези дни с новина за напускането си се разписаха Деси Слава и Малина.

Мария пък заяви, че се оттегля от сцената. Преди това Нелина и Есил Дюран също си тръгнаха от димитровградската фирма, която беше еталон за фолк звезди.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар