Луди пари струва новия хит на Галена и Криско!(Виж тук)

0

Маса пара хвърлиха Галена и Криско за новия си клип!

Десетки хиляди левове струва клипът на Галена и Криско „Красиви лъжи”, но колко точно, в бранша не се наемат да прогнозират с точност.

Затрудненията вероятно идват от факта, че май за първи път има съвкупност от изобилие във визии, локации, картина и ефекти в едно видео.

Галена
Галена и Криско хвърлиха луда пара за новия си пит

Досега в бранша, масово се залагаше само на няколко от изброените. В този смисъл с инвестицията си Галена и Криско буквално сразиха конкуренцията.

Според някои бюджета на видеото надхвърля космическата сума от 120 000 лева, като сумата е поета от части от певицата, както и от двама спонсора, чието позициониране се забелязва в лентата на „Красиви лъжи“.

Рапърът бил доста стиснат и в подобни суми не се включвал. Двамата изпълнители сменят 10 визии и още толкова локации.

Похвалите за видеото и песента, която е с по-скоро поп звучене, преобладават.

Всичко било на ниво, а видеото е не само впечатляващо, а носи позитивизъм и лятно настроение.

Имаше все пак и някои негативни коментари, сред които надделява темата за разточителството на изпълнителите по време на пандемия и криза.

В разнообразието от ярки цветове в клипа надделява розовото в косите на Криско и в тоалетите на Галена.

Фолкдивата сменя 10 визии, сред които е и известната зелена рокля на марката „Версаче”, която преди години Дженифър Лопес облече и предизвика такава вълна от интерес, че вдъхнови Google да създадат Google Images.

Оригиналната версия на тоалета се превърна в хит през февруари 2000 г, когато Лопес блесна с него на наградите „Грами”.

Миналата година латино звездата представи обновената версия на роклята по време на ревю на марката в Милано.

Галена явно е избрала варианта с ръкави. В сайта на „Версаче” цената на роклята е 5500 евро. Може пък Мама Ураган да е закупила тоалета от намаление и да е малко над 3000 евро.

И все пак Галена не е пестила от визии в клипа „Красиви лъжи”. Нито пък Криско, който за всяка нова сцена и тоалет на Галена, също блести с друг. При това винаги в тон с този на колежката си, пише вестник Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.