Златка Димитрова скочи срещу „мутрите“ на Каваците! (виж тук)

Златка Димитрова скочи срещу „мутрите“ на Каваците! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова не понася мутри на къмпинга!

Седмица след като алармира за съмнителни мъже в черно на къмпинг „Каваци“, фитнесмоделът и бивша плеймейтка Златка Димитрова споделя, че обстановката на плажа се е успокоила и странните субекти са се разкарали.

Златка Димитрова

Златка Димитрова на бунт срещу мутрите на морето

В последната седмица на месец юли моделката, позната в медийните среди като Черната Златка, написа емоционален пост в социалните мрежи.

Твърдейки, че семейство Баневи отново се опитват да всеят смут в плажуващите. И малко след като съдът им върна стопанисването на къмпинга, особени мъже в черно се разхождат по плажа, притеснявайки летовниците.

„Успокоиха се нещата тук. Засега е спокойно. Надявам се да бъде така, защото летуващите хора нямат вина за това. Създава се напрежение, хората започнаха да питат какво става, защо. И това, което искам да подчертая, е, че аз не взимам страна, а съм за тези, които мислят за хората, които идват всяко лято. За хората, които стопанисват къмпинга, влагат, ремонтират.

Аз съм от 20 години на този къмпинг. Бях на 16 г., когато дойдох за първи път. До преди две години той все още си имаше соцоблика, който беше и много преди това. От две години, откакто са новите собственици, нещата стоят по друг начин.

Също не мога и не искам да подкрепям тези, които притискат хората, пресират и мачкат тези без власт и пари. Ние също се съдим с тях от 20 години“ – разказа пред вестник „България Днес“ Злати, чието семейство води съдебни битки с Баневи за имот.

Преди 4 години олигарсите изгубиха правото да стопанисват „Каваци“, но в края на юли изненадващо съдът им позволи да се върнат. От своя страна, Баневи твърдят, че няма да искат нови такси на почиващите там, нито от заведенията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар