Радина Червенова прости изневярата: Дадох последен шанс на Коко! (виж тук)

Радина Червенова прости изневярата: Дадох последен шанс на Коко! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радина Червенова е простила на мъжа си Коко Каменаров за изневярата!

Радина Червенова е простила на неверния си съпруг Коко Каменаров връзката с близначката на Гергана Паси Михаела Калайджиева (снимка в галерията), като му е дала последен шанс.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова прости на мъжа си отново

Радина и Коко се разделиха най-изненадващото в началото на тази година заради забежката му с бизнесдамата, която е шеф на „Теленор“. А през 2014 година роди син на бизнесмена Борислав Дионисиев.

Коко и Михаела поддържаха извънбрачна паралелна връзка поне година като дори не се криели и неведнъж били забелязвани в романтични ресторанти хваната за ръце.

Радина си затваряла очите дълго време, но в началото на годината посъветвала Коко да прецени с кого би се чувствал истински щастлив. Събрала си багажа и заминала при дъщеря си Десислава в Швейцария.

По време на раздялата двамата запазили добрия тон и продължавали да се чуват по телефона. Бившият шеф на БНТ направил няколко опита да си я върне, докато най-накрая не заминал при нея, за да и поиска да й поиска прошка лично.

Той дал дума че връзката му с Михаела Калайджиева вече е в миналото. И признал, че докато са били разделени, осъзнал, че Радина е неговата голяма любов. Затова и бившата водеща на „По света и у нас“ решила да му даде последен шанс и да си затвори очите за забежката.

Двамата се събрали в началото на юни и сега се носят на крилете на любовта, преоткрили отново чувствата си, издават техни близки пред столичен вестник. Освен това те имат и общ бизнес, свързан с медийни консултации и реклама.

Близначката на Гергана Паси – Михаела

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар