За последно:Ким Кардашиян пак прости на мъжа си!

За последно:Ким Кардашиян пак прости на мъжа си!
Гласувайте за статията

Ким Кардашиян даде последен шанс на мъжа си Кание Уест

В последно време медиите активно обсъждат брака между Ким Кардашиян и Кание Уест. 39-годишната риалити звезда и 43-годишният рапър не живеят заедно.

Но преди седмици на фона на обостреното биполярно разстройство на музиканта официално стана ясно, че връзката им е пред сериозно изпитание.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян даде последен шанс на съпруга си, сн. Фейсбук

Рапърът поиска развод, после и прошка от половинката си. Ким Кардашиян посети съпруга си в ранчото в Уайоминг, където той прекара последните няколко седмици и му даде последен шанс да останат семейство.

Според списание „People“, Кание обеща в Инстаграм да бъде примерен съпруг, така че двамата са успели да се споразумеят за запазването на брака.

Преди няколко дни Ким, заедно с Уест и четирите им деца, бяха забелязани да се качват в частен самолет.

Според източници, те са решили да предприемат семейна ваканция с надеждата, че това ще помогне за укрепването на техния съюз.

„Кание направи всичко, за да накара Ким, която беше готова да се разведе с него, да промени решението си. Той й обеща няколко неща. Честно казано, тя не искаше да се развежда, защото имат общи деца“, казва източникът пред изданието.

Припомняме, че скандалът в семейство Кардашян-Уест започна с публична реч на Кание на 19-ти юли като част от предизборната му кампания.

От сцената рапърът каза, че Ким искала да направи аборт по време на първата си бременност. Но той успял да я разубеди, предават от tialoto.bg.

След признанията на Кание, Ким написа в Инстаграм, че съпругът й има биполярно разстройство и затова избухва повече от необходимото на моменти.

Риалити звездата помоли феновете и медиите за разбиране, като посочи, че семейството й преминава през труден период.

Майката на Ким – Крис Дженър, която бе наречена от рапъра с определението „Крис Чен Ун“ , не пожела да коментира нищо за конфликта с нейния зет. Кание твърди, че тя се бърка твърде много в живота им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар