Мариана Попова и Веселин Плачков изригнаха срещу нашето море!

1

Мариана Попова и Веселин Плачков недоволни от родното море!

Хейтърска двойка номер 1 у нас – Мариана Попова и Веселин Плачков отново изригна. Този път се прицели към родното море, което се оказало много скъпо за тях.

Певицата и актьорът изказаха възмущението си от петзвезден хотел на град Обзор. Но след като станало ясно, че няма да минат про-боно, както се надявали, се оплакаха, че са им поискали 5 хиляди лева двуседмична почивка.

Мариана Попова
Мариана Попова и Веселин Плачков бесни на родното море

Популярната двойка заедно с малката им дъщеричка решили да прекарат лятната си почивка в Обзор. Спрели се на топ хотел на първа линия.

Цената обаче, бързо отказала семейството от плажуването.

„Това са пари, което нито едно нормално българско семейство не може да си задели за лятна почивка“, недоволства певицата.

И раздразнена допълва, че заради алчния хотелиер сега е възможно ваканцията на семейството да пропадна тотално.

И вместо да отдъхнат край морето, да трябва да прекарат почивните дни в Плевен. Нощувката във въпросния хотел е около 370 лева на стая за двама възрастни и дете, за ултра ол инклузив 5 звезди, сочи проверка на сайта lifeonline.bg.

За аналогичен резорт на Халкидики – Гърция, туристите ще трябва да се бръкнат поне 400, но в евро.

Трябва да се отбележи, че в Обзор може да се намери и нощувка в къща за гости на няколко крачки от плажа и за 10-15 лева на вечер, а апартаментите под наем за 4 човека вървят около 100 лева.

Затова и избухването на Попова озадачава хората. Припомнете си, че отскоро Попова и Плачков се заселиха в Плевен.

Двамата правиха няколко опита да се установят. Първо в казанлъшкото село Тъжа, а след това и в апартамента на Мариана в София. Нещата обаче все не се получаваха.

Последният им опит засега изглежда ефективен. Заедно с малката си щерка те се върнаха в родния град на Веселин. Там той оглави отдел в общината, а изпълнителката се похвали с нова страст в живота си.

Тя ще комбинира участията в страната с преподаване в местното училище по изкуствата. Нещо повече – ще си има и собствен клас, на който възнамерява да се посвети тотално.

1 коментар
  1. pipi казва

    Има и по-евтини места на нашето Черноморие. Естествено, за 5 звезден хотел, ол инклузив – какво искат? Като им се вижда скъпо не е задължително в 5 звезден хотел. нямам думи!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.