Жанета Осипова бяга от съда: Влиза във Фермата, за да се скрие! (още подробности)

Жанета Осипова бяга от съда: Влиза във Фермата, за да се скрие! (още подробности)
Гласувайте за статията

Жанета Осипова ще оре и дои крави, само и само да избегне закона!

Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на „Фермата“. Победителката от „Мис Плеймейт“ ще се впусне в огромно предизвикателство. Русото изкушение вече оре, дои крави и овце и върши всякакъв друг селски труд, за да успее да се пребори за голямата награда от 100 бона.

Жанета Осипова

Жанета Осипова влиза във Фермата

Жанета получава покана да влезе в риалитито още в началото на годината. След дълго умуване плеймейтката дава зелена светлина на продуцентите Иван и Андрей.

Двамата ортаци искат да покажат, че и момичетата от кориците на еротичните списания могат да вършат всякаква работа, а не само да се гримират и да чупят стойки.

С участието си Жанета смята да стане още по-разпознаваема в светски живот. Осипова не иска да бъде свързана само с момиче, изгряло от „Плеймейт“, а като жена, която може всичко.

На Осипова не й чужда селската работа. Животът й не е като от приказките. Тя израства на село в Гара Бов. Като малка е ходела по нивите. Вестник „България Днес“ потърси сексапилната блондинка, за да потвърди информацията.

„Ще участвам в нов проект – обяви Осипова. – Не мога мога да кажа кой е“, добави още топ красавицата, но е ясно, че това е „Фермата“, тъй като само този проект започна преди дни за разлика от „Игри на волята“, чиито снимки текат вече над три седмици.

Осипова ще използва времето във „Фермата“, за да избяга и от скандала, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова.Плеймейтката инсценира побой и директно обвини коафьорката, че я е наранила и пребила.

Това накара Боршукова да заведе иск срещу сексбомбата на стойност 50 бона. „Май Жанета се скри в чужбина, за да избяга от правосъдието“, разкрива Боршукова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар