Взрив: Бившата жена на Андрей Едрев с чудовищни разкрития за него! (виж тук)

Взрив: Бившата жена на Андрей Едрев с чудовищни разкрития за него! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бившата на Андрей Едрев с чудовищни разкрития!

Гергана Дякова, бившата жена на Андрей Едрев и настоящият и мъж Омуртаг разказаха не само за съдебните проблеми, които имат с него, но и за това, че той върти незаконна дейност.

Андрей Едрев

Бившата на Андрей Едрев го съсипа

„Занимава се с проституция, изнудване, клониране на кредитни карти и пране на пари. Записва абсолютно всеки с когото говори“, разкрива Омуртаг.

С Гергана разполагат с различни записи на Едрев, като на единия от тях се чува както коментира с непознато лице как да хакнат банкомат на остров Бали, чрез източване на информация от банкови карти.

В същия запис риалити участникът споменава имената на няколко представители на криминалния контингент, сред които Кирчо Руския, Стоян Пейчев, и Динята.

А от друг запис се чува гласът на Андрей, който обяснява на две жени, едната от които Гергана, за скимиращи устройства за банкомати, с които се копират данни от картите, пише столичен вестник.

Едрев дори дава акъл, че е много по-лесно тези устройства да се поставят от майки с деца, тъй като не биха събудили подозрения.

„Той е криминален елемент, който има наглостта да се изкарва борец за правда, жертва. Опитва се да влезе в политиката и говори за морал, докато прави порно клипове в дома си“, споделя Омуртаг.

Гергана и мъжът й разполагат със записа, на които Андрей споменава за близките си отношения с известни лица от подземния свят, политици, както и служители на Министерството на вътрешните работи.

Гергана има издадено ограничителна заповед срещу Едрев. През миналата година той се появи в родния й дом в Панагюрище и я блъска в стената. Заплашваше я, че ако не се върне при него, ще види сметката и на нея и на децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар