Ужас: На живо Преслава показа сплескан задник като мекица! (виж тук)

Ужас: На живо Преслава показа сплескан задник като мекица! (виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава не е това, което изглежда в мрежата!

Преслава явно страда от синдрома „Андреа”. А именно – и зглежда бляскаво и неустоимо на видеоклиповете и снимките в Инстаграм, но на живо е тотално разочарование.

Преслава

Преслава показа сплескат задник

Чалгаджийката бе заснета от папараците на вестник„Уикенд” на плажа в доста неугледен вид, а задните й части, освен силно поувиснали, бяха сплескани като мазна мекица. За капак, по дупето й имаше десетки трапчинки и целулитни дупчици.

Миналата седмица певицата бе дошла на прочутия плаж „Перла” в Приморско в компанията на половинката си Павел и малката Паола. За да не бъде натоварвана с досадни ангажименти като дундуркане и хранене на бебето, Петя от Добрич бе взела със себе си и бавачка.

Жената се грижеше за хлапето, докато знаменитата майка събираше слънчеви лъчи и ровичкаше отегчено в телефона си.

Разбира се, книга не отвори – както е видно от цялостното й публично поведение, Преслава хич не е по четенето и май даже и „Винету” не е разлиствала, което не й пречи да се изказва с толбухински диалект по актуални медийни въпроси.

Очевидно звездата на чалгата не е в добра физическа форма, тъй като бе заложила на цял син бански, който да крие коремчето и паласките.

Задните части на Преслава също не са особено привлекателни – меко и безформено, целулитното дупе стоеше твърде плоско, сякаш сплескано от дългото седене по шезлонги и кожените салони на автомобили.

На няколко пъти амортизираната певица отиде до морето, за да се разхлади, но с неатрактивната си визия не предизвика какъвто и да било интерес у останалите плажуващи.

Явно и половинката й Павел Лазаров не е особено заинтригуван от поомекналото тяло на 36-годишната певица, тъй като почти не си говореше с нея.

Но ако по плажа преминеше сексапилна млада дама, я изучаваше любопитно с очи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: На живо Преслава показа сплескан задник като мекица! (виж тук)”

  1. Име (задължително)

    авг. 06. 2020

    Това не е Преслава това е галена

Добавете коментар