Бившият съпруг на Меган Маркъл „изплю камъчето”:Разкри срамни тайни!

Бившият съпруг на Меган Маркъл „изплю камъчето”:Разкри срамни тайни!
Гласувайте за статията

Бившият съпруг на Меган Маркъл направи шокиращи признания!

Екс съпругът на Меган Маркъл направи неочаквани разкрития за брака им. Херцогинята на Съсекс бе омъжена няколко години за филмовия продуцент Тревър Енгелсон, но неочаквано се развежда с него.

Меган Маркъл

Бившият на Меган Маркъл я разкости, сн. Фейсбук

Пред общите им приятели обаче Енгелсон споделил, че ходовете на Меган били по-скоро стратегически, а не мотивирани от любов към него.

И херцогинята всъщност го е използвала, за да се издигне в кариерата си. Факт, който той все още не може да преглътне.

Двойката се разведе през 2013-а година, а Енгелсон все още преживява този факт. Според бивша приятелка на актрисата, когато тя поискала развод, бившият й вече дори не я интересувал.

Според екс дружката й Нинаки Приди, която даде доста голямо интервю пред чуждите медии, Меган се омъжила за Енгелсон,

защото просто искала съпруг. Херцогинята обаче внимателно избрала мъжа до себе си, за да се издигне в кариерата.

Продуцентът определено й помогнал доста в това отношение. И когато Меган срещнала Тревър, тя бързо установила, че може да сбъдне мечтата си за актьорска кариера чрез него.

Енгелсон я препоръчва на няколко места, докато не започва да снима „Костюмари“. След това обаче връзката им започнала да куца, тъй като херцогинята предпочела да се разведе и да работи, вместо да се отдаде на семейно блаженство.

Дългите раздели не понесли на двойката, затова и херцогинята взела решение да се разведе. И не погледнала назад. Дори не опитала да укрепи брака си, а съпругът й бил съкрушен, тъй като всъщност продължавал да я обича.

„Това не беше старата Меган. Тя беше съвсем друг човек“, споделя Нинаки и казва, че това е била повратна точка в приятелството им.

Към настоящия момент Маркъл е в Америка с втория си съпруг — принц Хари. Преди дни тя бе поздравена от цялото семейство на мъжа си за рождения си ден. Въпреки че от месеци нейни приятели разказват неприятни истории за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар