Кирил Десподов разби мацките във Варна! (още подробности)

0

Кирил Десподов се пусна с Ферарито във Варна и тотално разби мацките!

Кирил Десподов е на море във Варна и събира погледите с атрактивна кола Ferrari модел 599 Секунда от преди десетина години, която е специално тунингована.

Десподов
Футболистът Кирил Десподов разбива фенките на морето

Цената на автомобила започва от 200 хиляди лева и може да достигне дори над половин милион в зависимост от екстрите. Колата е традиционно червена и определено е доста впечатляваща на външен вид.

Тя изключително бърза и ускорява от 0 до 100 километра за по-малко от четири секунди. Придобивката на Десподов бе разкрита от него в малък фен, който публикува снимка с футболиста и звяра на четири колела.

За сега не е ясно дали Ферарито е собственост на национална или просто футболистът я юрка по време на морската си ваканция.

Той може да си позволи подобен лукс, след като заплатата му в италианския „Каляри“ е около 40 хиляди евро на месец. За 4-годишния си договор звездата трябва да прибере сума около два милиона евро или близо 4 милиона лева, пише вестник „България Днес“.

На море Киро е без гадже. Той е спиран от фенки, които се надяват футболистът да им обърне внимание.

Десподов е без сериозна приятелка от миналата година, когато се раздели с милионерската щерка Веселина. Двамата имаха бурна връзка, но тя приключи малко преди заминаването на Десподов за Италия.

Самият футболист признава, че вече мисли за семейството и мечтае за къща пълна с деца, но все още не е срещнал подходящата жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.