Бомба: Енджи Касабие разярена, виж кого прокле! (още подробности)

Бомба: Енджи Касабие разярена, виж кого прокле! (още подробности)
Гласувайте за статията

Енджи Касабие прокле ливанските политици, не може да им прости!

„Семейството ми е добре, материалните щети са много.“ Това разкрива Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут. Който отне живота на най-малко 137 души, повече от 4000 са ранени, а четвърт милион останаха без дом.

Енджи Касабие

Енджи Касабие място не може да си намери от гняв

„Всички ливански политици да горят в ада!“, гласи емоционално послание, което направи Касабие в Инстаграм. Тя категорична, че това е най-страшното нещо през което минава родината й.

„Майка ми и сестрите ми са в Ливан. Едната ми сестра е била вкъщи. Както седяла си ударила главата в тавана. Другата ми сестра и майка ми са били на улицата.

След като чуват страшен шум панически побягват към вкъщи. Слава богу те са живи и здрави“, разказва Енджи за ужаса който преживява. Тя е убедена, че ако експлозията не е била около пристанището, родината й нямало да съществува.

„Не разбирам от политика. Взривът е нещо много сериозно. Благодаря на Господ, че все пак се е случило на пристанището и 60% от взрива е отишъл във водата. Ако беше на друго място. Ливан нямаше да съществува“, допълва Енджи Касабие.

Диетоложката е собственик на три клиники в Бейрут. По думите й там също има поражения, но е благодарна, че всички около нея са живи и здрави, пише вестник България Днес.

„При нас всичко се плаща отиваш в болницата – плащаш. Ако нямаш пари – умираш. Ливан няма да се справи без помощ от вън“, заяви още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар