Какво очаква партньора ни в любовта!(Част 1)

Какво очаква партньора ни в любовта!(Част 1)
Гласувайте за статията

Всяка зодия разкрива силните и слаби черти на характера

Зодиите реагират различно на любовта. И показват партньорите им какво да очакват от тях в любовта.

зодии

Зодиите и любовта, сн. Фейсбук

Родените под знака на Овен биха били щастливи, ако прекарват много и качествено време със своя партньор. Най-добре би било, ако прекараното време включва някаква активност.

Всъщност Овенът разцъфва, когато му обръщат внимание и го карат да се чувства специален и единствен. Той има нужда и от много комплименти.

Накратко – ако искате да спечелите сърцето на Овен, правете му неочаквани комплименти, накарайте го да се чувства важен и хвалете постиженията му.

Телците са овладели изкуството на докосването до съвършенство. Телецът обича да прегръща, да се гушка и да целува.

Освен това обожава всякаква физическа активност със своята половинка.

Родените под знака на Телец са надеждни, заземени и стабилни хора, но същевременно и едни от най-чувствените хора. За тях е много важно да бъдат докосвани.

Телецът също така е много щастлив, когато получава и прави подаръци.

Близнаците са забавни и приятелски настроени хора. Ето защо човек със зодия Близнаци би се чувствал чудесно, ако прекарва качествено време със своя партньор, както и ако умее да води интересни разговори с него.

За Близнаците е важно да поддържат контакт с очите. Гледането в телефона или към телевизора, докато Близнаците говорят, определено не се препоръчва.

Родените със зодиакален знак Близнаци имат нужда от цялостно внимание от своя партньор и това ще ги направи наистина радостни.

Ракът е чувствителен и емоционален зодиакален знак. Понякога хората с тази зодия могат да бъдат наистина „залепнали“ за своя партньор заради своята несигурност.

Раците обаче са готови да ви дадат цялото си сърце и да ви обичат безусловно.

Те имат нужда от много време със своята половинка, за да се чувстват сигурни и да потушат тревогите си. Представителите на зодия Рак трябва да знаят, че са най-важните, пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар