Как да разпалите страстите в зодиите (Част 3)

Как да разпалите страстите в зодиите (Част 3)
Гласувайте за статията

Искате любов и дългосрочна връзка

Зодиите по различен начин разбират това. Но ако искате щастие в любовта, добре е да разберем и какви за нуждите на половинките си.

Ето как иска да е обичана всяка зодия от зодиака:

зодии

Зодиите искат различни неща в любовта, сн. Фейсбук

Стрелците са авантюристи, обичат спонтанността. За тях е важно това време да включва както забавления, така и задълбочени разговори.

За хората със зодия Стрелец е характерно, че са свободолюбиви, ето защо се нуждаят от пространство и разбиране.

Когато Стрелецът се влюби, той отдава цялото си внимание. Представителите на този зодиакален знак се радват на прегръдки и физическа интимност.

Козирогът винаги има цел и фокусът му е насочен към нейното постигане. Той е отговорен и сериозен, както и резервиран и тих.

Техният приоритет е да работят и да постигат целите си. Характерно за хората със зодия Козирог е, че те предпочитат да действат, вместо да говорят.

Те обаче се нуждаят от словесно насърчаване и подкрепа от своя партньор. За Козирозите е важно също така да имат до себе си човек, който е лоялен и всеотдаен.

Когато обвържат, това означава, че техните намерения наистина са сериозни.

Водолеите са независими, съпричастни и понякога непредсказуеми. Те трудно разкриват истинските си чувства. Ако искате да спечелите любовта на един Водолей, трябва да уважавате тяхната свобода.

Освен това е важно да им правите комплименти, не само по отношение на външния вид и постъпките, но и във връзка с техните идеи.

Рибите са много емоционални, нежни и сърдечни. Те също така са интуитивни и приятелски настроени. Представителите на зодия Риби са класически романтици и не обичат да бъдат сами.

Лесно е да спечелите любовта и доверието им – достатъчно е да сте напълно отдадени на тях и да бъдете романтични, пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар