Пълен обрат: Шеф Ангелов работи за Реджеп в пицарията му!

Пълен обрат: Шеф Ангелов работи за Реджеп в пицарията му!
1 (20%) 1 vote

Шеф Виктор Ангелов стана помощник в пицарията на Реджеп

Победителят в третия сезон Реджеп, на най-гледаното кулинарно предаване в българския ефир, се превърна в поредния участник, на който Hell’s Kitchen дава летящ старт в кариерното развитие.

шеф Ангелов

Шеф Виктор Ангелов работи за Реджеп?

Реджеп инвестира 100-те хиляди лева, които спечели от „Кухнята на Ада“, в собствена пицария. Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от Hell’s Kitchen, за да се върне в България за постоянно.

Както е известно Реджеп напуска родината много малък заедно със семейството си и израства в Италия.

След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и развива успешна кариера там. В кулинарното шоу става популярен с прозвището „Италианчето“.

„Италианчето“ избира да продължи професионалния си път в Пловдив. Той готви с италианска страст, тъй като е израснал на Ботуша и залага на пицата, вместо на завъртяни гурмета.

А първият помощник в кухнята му се оказва не кой да е, а човекът, който му помага да развие таланта си – шеф Виктор Ангелов, съобщава Нова тв.

„Днес аз работя за Реджеп. Така че каквото той поиска от мен, това правя. Тук съм, за да го подкрепя в начинанието му и съм се отдал напълно“, споделя шеф Ангелов.

Топ готвачът е доволен не само от популярността на кулинарното шоу, но и че неговите шампиони „здраво са хванали живота” в ръцете си и се развиват повече от успешно.

„Hell’s Kitchen е трамплин за хора, които имат желание и талант, които искат да покажат. Имат какво да покажат и такива хора като Реджеп, които стартират свой собствен бизнес,

след като вземат голямата награда са доказателство за това нещо.

И Дани Спартак и Веси Чилева, всички се развиват чудесно. Динамиката на Hell’s Kitchen – това, че е много истинска, много неподправена, много динамична – това е магията. Това е възпитателният ефект.

Желанието да предам опита си, енергията си на хората, с които съм заобиколен. Смятам, че е моя мисия и че това е начинът да ги вдъхновя да продължават напред“, категоричен е шеф Ангелов.

Кулинарното шоу Hell’s Kitchen се превърна в истинска академия за млади, амбициозни и успяващи хора. Вече три сезона то моделира талантите в кухнята, които демонстрират смело нови техники и въображение, както и характер на истински шефове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар