Взрив: Антония Петрова нагледно показа уменията си в секса! (виж тук)

Взрив: Антония Петрова нагледно показа уменията си в секса! (виж тук)
Гласувайте за статията

Антония Петрова потресе със снимки на коленете си!

Снимка на Антония Петрова разбуни духовете в мрежата така, както никога досега. Е, с изключение на конкурса Мис България преди години, в който тя грабна короната…

Антония Петрова

Антония Петрова шокира с жестоки рани по коленете

Съпругата на Ивайло Батинков публикува фотоса вчера, заедно с още дузина (по неин навик). Кадрите са от Егейско море, където семейство Батинкови са се отдали на пътешествие с яхта.

Не това направи впечатление обаче, а коленете на бившата миска. В сремежа да покаже дългите си крака, обута в къси панталонки, Антония е забравила „премеждията“ на коленцата си. А те буквално „бодат очите“.

От самолет се вижда, че коленете на Петрова са целите в рани. Толкова са зачервени, че дори изглеждат болезнено. При това пораженията са и на двата крака едновременно.

Затова и е съвсем разбираема реакцията на потребители в мрежата, заключили, че очевидно сексуалният живот на лекарската съпруга върви повече от фантастично. Особено във „френската“ му част, което прави Ивайло Батинков един много щастлив мъж.

„Все сме виждали, но баш на такива коленца не бяхме попадали. Ще вземе да се окаже, че жената е по-голяма майсторка от Кобилкина и да й вземе хляба“, коментират зевзеци в мрежата.

Признаваме, че раните по краката на Петрова доста напомнят на онези, които се получават при дълго стоене на колене. Но пък знае ли се – може да е паднала.. примерно…

Източник: show.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Взрив: Антония Петрова нагледно показа уменията си в секса! (виж тук)”

 1. Хм

  авг. 11. 2020

  Стига се излагайте с такива статии. Малоумни ли са та биха правили секс на асфалта? Защото у тях се предполага че имат килими и спалня, и едва ли биха станали рани. Пияницата просто е паднала.

 2. Имигрант

  авг. 16. 2020

  Грозна е много!

 3. Имигрант

  авг. 16. 2020

  Много грозна жена!

Добавете коментар