Ивайло Захариев разтрогва църковния си брак, за да се ожени повторно! (виж тук)

Ивайло Захариев разтрогва църковния си брак, за да се ожени повторно! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ивайло Захариев иска да разтрогне църковния си брак с Миряна!

Ивайло Захариев, чието семейство се разпадна преди около година, е поискал разтрогване на църковния си брак с бившата си съпруга Миряна. Близки на актьора издават, че той вече е предложил брак на новата си половинка Станислава.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев иска са се ожени повторно

Двамата планирали да скрепят едногодишната си връзка и в гражданското, и с църковен брак. Единствената пречка бил църковният брак, който Ивайло сключил в протестантска църква преди 8 години.

С бившата му съпруга изглеждаха като перфектно семейство, но идилията им се пропука. Звездата на хитовата кримка „Под прикритие”, който изигра и ролята на бизнесмена Калоян в сериала „Пътят на честта”, вече с охота демонстрира колко е щастлив със Станислава.

Професионалната фотографка Калина Стефанова засне романтична фотосесия с красивата блондинка, а снимките му вбесиха бившата му съпруга Миряна. Тя отвърна на удара, публикувайки свои фотоси, на които позира на морския бряг.

„И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка…”, написа романтично чаровникът в социалната мрежа. Половинката на актьора също му отвръща с любовни послания.

„Любовта е дълготърпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява”, отвърна му с цитат от Библията Станислава.

Красавицата работи в компютърната компания Ай Би Ем и нашумя като създател на „Бебеносещ календар”, в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите се давали за благотворителност.

Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018 г., покрай новото издание на календара. За снимките Захариев позира и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с малката си дъщеричка.

Кога е припламнала искрата на любовта между двамата, можем само да гадаем. Те обаче вече са неразделни и не крият чувствата си един към друг.

„На всички, които ме следят и критикуват зад гърба ми искам да припомня, че животът си е мой и не ме е срам да бъда щастлива!”, написа в личния си профил в социалните мрежи Станислава в отговор на критиките, че е разбила семейството на актьора.

Според запознати с житието-битието на красавицата, тя е майка на двегодишно хлапе, наскоро се е върнала на работа след майчинство и няма съпруг, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар