След Слави и Христо Сираков: Дениз Хайрула в нов секс скандал! (виж тук)

След Слави и Христо Сираков: Дениз Хайрула в нов секс скандал! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дениз Хайрула замесена в нов секс скандал!

Дениз Хайрула е в центъра на любовна интрига и изневерява здраво! С богаташ е, който я боготвори, но какво от това?! Не му е вярна и туй то! Опасна е бившата на Ицо Стоте манекенки.

Дениз Хайрула

Дениз Хайрула в нов скандал

Такъв е образът на фаталната Дениз в новия клип на Ави Бенеди, където плеймейтката играе непокорна държанка. Освен от конкурса за най-сексапилни мацки на България Дениз е известна и с това, че мина през новото шоу на Слави Трифонов.

Тя бе финалистка в конкурса „Мис Левски Г“, където се надпреварваше с други сексбомби за голямата награда в различни задачи и предизвикателства.

В клипа Дениз е фатална, но и в реалността името и често изскача на първите страници. Дълго време въртеше страстна любов с Христо Сираков. Тя беше нещо повече от забавление за 100-те манекенки, който я запозна с фамилията и децата си.

Самата тя споделя, че Сираков е голямата й любов и много трудно би била намерила мъж, който да го замести. Това случи по време на пандемията двамата изведнъж приключиха отношенията си.

По това време кадър в компанията на Мартин Карбовски наостри злите езици и се заговори, че именно журналистър е оркраднал Дениз от Сираков. След няколко дни слухове Карбовски отрече всичко, а после Хайрула загатна, че има нов любим в живота си, но не разкри кой е.

Натуралната Дениз, която за разлика от много други плеймейтки няма капка силикон по себе си, и Ави Бенеди изиграват класическа любовна история на богатия мъж и красавицата.

В новия клип различното е, че златотърсачката само харчи пари, но не предлага вярност в замяна. Песента и сценарият на клипа са създадени по истинска история, пише вестник „България Днес“.

Бенеди разказва, че когато дошъл в България преди седем години са му обяснили, че мъжете с финансова възможност обикновено не са верни на партньорките си и си купуват красавици за забавление.

„Видях много такива истории около мен, но една от тях толкова ме разтърси, че ме провокира да създам тази песен“ казва изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар