Дениз Хайрула замесена в нов секс скандал!Дениз Хайрула е в центъра на любовна интрига и

изневерява здраво! С богаташ е, който я боготвори, но какво от това?! Не му е вярна и туй то! Опасна е бившата на Ицо Стоте манекенки. [caption id="attachment_449655" align="alignright" width="300"]Дениз Хайрула Дениз Хайрула в нов скандал[/caption] Такъв е образът на фаталната Дениз в новия клип на Ави Бенеди, където плеймейтката играе непокорна държанка. Освен от конкурса за най-сексапилни мацки на България Дениз е известна и с това, че мина през новото шоу на Слави Трифонов. Тя бе финалистка в конкурса „Мис Левски Г“, където се надпреварваше с други сексбомби за голямата награда в различни задачи и предизвикателства. В клипа Дениз е фатална, но и в реалността името и често изскача на първите страници. Дълго време въртеше страстна любов с Христо Сираков. Тя беше нещо повече от забавление за 100-те манекенки, който я запозна с фамилията и децата си.

Самата тя споделя, че Сираков е голямата й любов и много трудно би била намерила мъж, който да го замести. Това случи по време на пандемията двамата изведнъж приключиха отношенията си.

По това време кадър в компанията на Мартин Карбовски наостри злите езици и се заговори, че именно журналистър е оркраднал Дениз от Сираков. След няколко дни слухове Карбовски отрече всичко, а после Хайрула загатна, че има нов любим в живота си, но не разкри кой е. Натуралната Дениз, която за разлика от много други плеймейтки няма капка силикон по себе си, и Ави Бенеди изиграват класическа любовна история на богатия мъж и красавицата. В новия клип различното е, че златотърсачката само харчи пари, но не предлага вярност в замяна. Песента и сценарият на клипа са създадени по истинска история, пише вестник „България Днес“. Бенеди разказва, че когато дошъл в България преди седем години са му обяснили, че мъжете с финансова възможност обикновено не са верни на партньорките си и си купуват красавици за забавление. „Видях много такива истории около мен, но една от тях толкова ме разтърси, че ме провокира да създам тази песен“ казва изпълнителят.