Дженифър Гарнър отново ли е влюбена

Дженифър Гарнър отново ли е влюбена
Гласувайте за статията

Стана ясно, че Дженифър Гарнър и бизнесменът Джон Милър са разделени след двугодишна връзка. Оказва се, че още по време на карантината двойката е преминала през изпитания, които са довели до естествения край на отношенията им.

Още преди новините да изстинат, Дженифър Гарнър  бе заснета от папараци да прекарва време на плажа в компанията не на кого да е, а на Брадли Купър. Тъй като и двамата актьори в момента са свободни, не бе нужно много, за да тръгнат слуховете, че вероятно между тях става нещо. Коментиращите по темата в мрежите станаха толкова много, че вътрешен източник побърза да проговори пред Page Six, за да даде яснота по въпроса.

„Брадли и Дженифър са приятели от години. Много са близки. Така че не е странно, че прекарват време заедно само двамата. Наистина не става дума за нищо друго, освен за дългогодишно, крепко приятелство“, категоричен е източникът. Оказва се, че за Гарнър всъщност изобщо не е приоритет да има романтични отношения в момента. „Една от големите причини двамата с Джон да решат да прекратят връзката си, е че той беше готов за брак, а Дженифър не смяташе, че сега е готова на тази сериозна стъпка.

Брадли Купър и колежката му – имат ли връзка?

Източник Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар