Доника по стъпките на леля си Галена!

Доника по стъпките на леля си Галена!
Гласувайте за статията

Галена вече има конкуренция на сцената в лицето на собствената си племенница, научи HotArena. Смуглото изкушение Доника Йорданова ще атакува чалга фронта, като разчита на атрактивна визия.

Почти копие на известната си леля, Доника вече е омаяла малко известния чалгар, но познат като търсач на млади таланти в бранша Меди Гогов. За да й помогне с дебюта на цената, Доника ще запише дует с Меди, но все още името на парчето не е ясно.

Доника и Галена са много близки и често публикуват в мрежата снимки заедно, като леля и племенница са почти близначки. Доника вече е получила и оферта за договор с музикална компания, което я прави още по-голяма конкуренция на Галена, тъй като студиото не в „Пайнер“, а „Хит микс мюзик“.

В социалните мрежи феновете на Галена разбраха, че пленницата й е решила да тръгна по нейните стъпки. Доника разчита да се отрази в славата на прочутата си леля, за да пробие с по-сериозни оферти за участие. Галена сигурно ще помогне на племенниците да започне кариерата си с летящ старт, пише „България Днес“. Заради новината, че племенницата на Галена атакува фолк сцената, фенове на певицата в Instagram веднага последваха профила на Доника, каквато се оказа и целта на Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар