Ужасяващо разкритие за държанката на Божков Лилана!

Ужасяващо разкритие за държанката на Божков Лилана!
3.3 (66.67%) 3 votes

Апелативният специализиран наказателен съд пусна под домашен арест певицата и бизнесдама Лиляна Деянова, по-известна като Лилана. Цели 4 месеца блондинката търкаше наровете в ареста заради обвинения за източване на еврофондове, но бе пусната благодарение на медицинска експертиза, която доказа тежкото й здравословно състояние, научи HotArena.

Изследвания с ядрено-магнитен резонанс, представени на магистратите, доказали, че Лилана има дистрофични промени в прешлените. Баща й д-р Христо Деянов, който е кардиолог, също публикува в социалните мрежи снимки от операциите на дъщеря си. На тях се виждат 10-сантиметрови титаниеви планки и 8 на брой 5-сантиметрови болта, които са забити в гръбначния стълб на Лилана, за да стабилизират гръбнака й. Имплантите били премахнати, но в няколко прешлена настъпили естествени дистрофични промени, които причинявали болка на певицата. Усилията на д-р Деянов дадоха резултат и на 6 август Лилана бе пусната на свобода, макар и под домашен арест.

Датата, която се оказва преломна в живота й, е 12 август. Преди 10 години певицата претърпяла сериозен инцидент по време на морска почивка, където карала джет. Блондинката планувала едномесечна ваканция заедно с приятелката си Ася –брюнетката от разпадналия се дует „Ел Ей“. Край басейна, където двете си почивали, седял мъж в инвалидна количка, който се припичал на слънце. Докато гледала как придружителят му го разхожда и му помага, за миг Лилана си помислила какво ли е да си на мястото на този човек и как би живяла, зависима от някого.

Така певицата като че ли дръпнала дявола за опашката. Минута по-късно нейна приятелка на име Симона я поканила да покарат джет. Когато доста се отдалечили от брега, гигантска вълна ги пресрещнала. Джетът полетял на високо и рязко се стоварил във водата. Гръбнакът й изпукал жестоко. Летовници вързали джета им към друг и го закарали до брега. Първо я закарали в несебърската болница, а оттам в бургаската.

Благодарение на връзките на баща й, Лилана била прехвърлена във Военна болница. Болките й обаче били толкова силни, че се наложило да я упоят с морфин. 7 дни след инцидента лекарите я оперирали и й поставили пластини и болтове по целия гръбначен стълб. Интервенцията продължила цели 9 часа, а след нея певицата мислела, че никога няма да проходи. Наложило се да остане 32 дни в болница и да се учи да прохожда като малко дете. Носела специален корсет с метален гръб, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужасяващо разкритие за държанката на Божков Лилана!”

  1. Blondie

    авг. 17. 2020

    Защо всички като видят дебелия (закона демек) , и почват да стават инвалиди и жертви. А га се мяташе и наглееше с поршето , нищо ти нямаше, а парцал ?

Добавете коментар