Луиза и Мартин влюбени в морето и с една мечта напред

0

Щастливата двойка има една красива мечта, която е сбъдната. Двамата артисти са заедно от около 3 години и изглеждат в истинска хармония.

Луиза Григорова-Макариев и режисьорът Мартин Макариев, милото лудо артистично семейство, от това лято са с една реализирана мечта повече – да си имат плажно барче. „Джанго без окови“ е малък бар край малкия плаж на Царево – покрив, застлан с камъш, гледка само и единствено към морето и отсрещния нос със старата черква на Василико, чилаут, качествен алкохол.

Барчето и преди се е казвало „Джанго“, оковите са добавени от Луиза и Мартин в чест на любимия им режисьор Куентин Тарантино и неговия филм „Джанго без окови“.

Допреди Мартин бях голям любител на Южното Черноморие – казва Луиза. – В барчетата на Градина съм прекарала векове. После с Мартин се изместихме на север, Тюленово, Каварна. Винаги сме искали да си имаме плажно барче, от тези, които сме виждали по Гърция и Италия. От Ники Йорданов, разбрахме, че Джанго Бар в Царево остава без собственици и въпреки че моментът е възможно най-несигурният, си казахме – щом е дошло при нас, да го вземем.“

Актрисата очаква бебе и това я закотви за лятото в София. Не е стигала до барчето, но знае какво би си поръчала. Бутилка вино с минерална вода. Сладолед. Хубава лимонада, Бирички. Бисквити и мъфинчета. И другото лято цялото ще е на морето, зарича се Луиза.

 

Източник Сп. Ева

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.