Калин Врачански въвлечен в тежка семейна драма!

Калин Врачански въвлечен в тежка семейна драма!
Гласувайте за статията

Актьорът Калин Врачански потресе за пореден път последователите си в социалните мрежи с това, което му се случва и ще му се случва тепърва оттук нататък.

Съвсем скоро Врачански ще хвърли голяма бомба в публичното пространство, защото смята да разчиства сметки с брат си пред цяла България, а причината се оказва тежка семейна драма.

Актьорът ще изиграе една от главните роли в новия криминален сериал „Братя“, който ще стартира през септември в ефира на Нова телевизия.

В центъра на събитията ще са следователят Борис Донков и неговия брат – бизнесменът Драгомир Донков. Двамата ще се превърнат от най-предани приятели в ожесточени врагове. Единият ще търси отмъщение, а другият – истината. Битката променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им. Причината се крие в миналото, което и двамата се опитват да забравят, но без успех. Между тях застава и Лора – жената, в която и двамата са влюбени.

Освен Врачански, на малкия екран ще разпознаем още звездите Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и др.

„Братя“ проследява семейните проблеми на различни поколения, но ще засегне и значимите теми за предателството, лъжите, тайните, амбициите, доверието, изневярата и отмъщението.

Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията Hidalgo Productions, която стои зад успеха и на комедийната поредица All Inclusive. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката е Марио Балтаджиев.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар