На 50 – дива и щастлива

0

Койна Русева сподели горещи кадри по бански, които предизвикаха огромен интерес от страна на последователите й в социалната мрежа на платформата Instagram. 50-годишната актриса, която е майка на три деца, е в повече от чудесна форма.  „Прекрасна, откъдето и да я погледнеш“, „Съкрушително красива жена с перфектно тяло“ и „Най-добрата“, са само част от ласкавите думи, редящи се под снимката.

Самата актриса Койна Русева постави закачливото послание „Vanity Fair“ August 2020″ към поста си в социалните мрежи, шегувайки се, че изображението ще украси корицата на модното списание за този месец. Закачливо, уверено и доста нескромно, но определено койна има какво да покаже и в доста поддържана жена.

От няколко дни тя разпуска по родното ни Черноморие в компанията на приятели, но междувременно Койна споделя някои мигове от почивката си. Скоро тя качи в профила си кратко видео, на което се вижда как се забавлява на борда на корабче, плаващо в открити води.

Желаем на актрисата прекрасно лято и успехи в кариерата и за напред, знаем, че тя има много добри театрални роли и е сред популярните ни културни дейци.

Койна Русева – родната ни актриса е в добра форма, макар и на 50, активна и привлекателна

Източник Сп. Вести

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.