Нов проблем за Меган Маркъл

Нов проблем за Меган Маркъл
Гласувайте за статията

Анна е възмутена, че двойката не е потърсила информация за предишния собственик

Пред нов проблем е изправена съпругата на принц Хари – Меган Маркъл.

Бившата съпруга на предприемача Сергей Гришин – Анна Федосеева, осъди Меган Маркъл и принц Хари за закупуването на имението в Санта Барбара, което допреди дни принадлежеше за руснака.

Меган Маркъл

Анна е възмутена, че двойката не е потърсила информация за предишния собственик

Според Анна, Гришин е опасен човек. А по време на съвместното им съжителството животът й бил ад. Тя твърди, че била подложена на домашно насилие, както и множество заплахи срещу нея и близките, пише „Лента.ру“.

Рускинята припомни, че Меган Маркъл се бори за правата на жените. На практика това означава, че купуването на имот от „насилник“ никак не й прилягало.
Според бившата съпруга на Гришин, принц Хари и Меган Маркъл, са подходили неразумно при сделката. Те дори не са си направили труда да проучат в Гугъл що за човек е доскорошният собственик на имението.

Представител на Гришин от своя страна заяви, че той е станал жертва на измама, извършена от бившата му съпруга. Освен това е бил принуден да заведе дело срещу нея.

„Когато тази измамна схема се провали, Федосеева повдигна редица лъжливи обвинения към мъжа си“, твърдят защитниците на бизнесмена.
Припомняме, че херцозите на Съсекс закупиха имот от Гришин за 15 милиона долара, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар