Емилия разкри на кого дължи всичко в живота си!

Емилия разкри на кого дължи всичко в живота си!
Гласувайте за статията

Фолкпевицата Емилия за първи път си позволява да говори открито за своята майка Радка, че дори да сподели и нейна актуална снимка.

Изпълнителката на „Специално за всяка“ използва доста личен повод, за да изрази своята благодарност към родителката, която я е отгледала и е давала мило и драго за нея.

Емилия с майка си и мъжа си

 

„Днес моята майчица има рожден ден. Честит Рожден ден,мила мамо. Благодаря на Господ, че точно ти си ми майка. На теб дължа всичко, което съм днес – като човек и като певица. Дала си ми много и продължаваш да ми даваш с пълни шепи. Не само на мен, а и на цялото семейство. Ще ти пожелая само да си здрава, всичко друго ти го притежаваш. Любов, усмивка, борбеност, сила, голямо чувство за хумор, грижовност. Обичам те толкова много и пак благодаря за всичката ти грижа и любов!!!Бъди щастлива“, написа Емилия в социалните мрежи и със сигурност е успяла да просълзи майка си.

Емилия има сестра с три години по-голяма от нея. Но винаги тя е била буйната и доста палава като малка. Изправила е на нокти родителите си много пъти, тъй като често се контузвала и влизала в болница.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар