Какво научи всяка зодия от 2020 – та година

Какво научи всяка зодия от 2020 – та година
Гласувайте за статията

Всяка зодия има свои характерни особености, ако за всеки почти, тази година се оказва различна, непредвидена, трудна дори, то да видим какви уроци можем да извлечем от нея – 2020.

Да започнем с Овен – Добре е да запомните, че понякога да захапете езика си е по-доброто решение от изричането на думи, които никога не можете да вземете обратно. Телец – Вие сте силни и способни. Не позволявайте на никого да ви кара да мислите друго. Близнаци – Годината със сигурност е трудна за вас, може би дори най-трудната в живота ви. Въпреки това сте успели да я преполовите и ви е останала много сила.

Рак – Ето го и вашето толкова необходимо напомняне: миналото няма да реши настоящите ви проблеми и тревоги. Спрете да търсите щастие, като се опитвате да върнете времето назад, защото никога няма да го откриете там. Последните месеци на тази година могат най-накрая да ви заведат там, където искате да бъдете.

Лъв – Тази година вероятно не се оказа такава, каквато се надявахте да бъде, но това не означава непременно, че трябва да я отписвате от надеждите си. Все още има толкова много време.

Дева – Време е да запомните своя път и цели и може би през последните месеци на годината ще намерите начин да ги отпразнувате.

Везни – Хората винаги ще намерят причина да критикуват и да бъдат груби, така че забравете за тях и не забравяйте, че първо трябва да угодите на себе си.

Скорпион – Досега бяхте твърде предпазливи. Разбира се, че сте били наранени преди и има вероятност да бъдете наранени отново. Все пак трябва да запомните, че не всеки се опитва да ви нарани.

Стрелец – Именно краят на 2020 г. може да ви донесе няколко изненади, така че най-добре е да запомните, че смирението и търпението също могат да са част от дългия ви път.

Козирог – Започнахте доста проекти през тази година и изглежда, че само някои от тях ще излязат на бял свят и дори и да не успеете да ги доведете до край, не означава, че сте се провалили.

Водолей – Имате таланти, чар, харизма. И все пак през последните няколко месеца на 2020 г. се опитайте да запомните, че понякога сте склонни да прекрачвате границата. В крайна сметка всичко е по-добре, ако е умерено. Бъдете здрави !

Източник Сп. Една. бг 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар