Всяка зодия има свои характерни особености, ако за всеки почти, тази година се оказва различна, непредвидена, трудна дори, то да видим какви уроци можем да извлечем от нея - 2020.

Да започнем с Овен - Добре е да запомните, че понякога да захапете езика си е по-доброто решение от изричането на думи, които никога не можете да вземете обратно. Телец - Вие сте силни и способни. Не позволявайте на никого да ви кара да мислите друго.Какво научи всяка зодия от 2020 - та година Какво научи всяка зодия от 2020 - та година - Снимка 2Близнаци - Годината със сигурност е трудна за вас, може би дори най-трудната в живота ви. Въпреки това сте успели да я преполовите и ви е останала много сила.

Рак - Ето го и вашето толкова необходимо напомняне: миналото няма да реши настоящите ви проблеми и тревоги. Спрете да търсите щастие, като се опитвате да върнете времето назад, защото никога няма да го откриете там. Последните месеци на тази година могат най-накрая да ви заведат там, където искате да бъдете. Лъв - Тази година вероятно не се оказа такава, каквато се надявахте да бъде, но това не означава непременно, че трябва да я отписвате от надеждите си. Все още има толкова много време. Дева - Време е да запомните своя път и цели и може би през последните месеци на годината ще намерите начин да ги отпразнувате. Везни - Хората винаги ще намерят причина да критикуват и да бъдат груби, така че забравете за тях и не забравяйте, че първо трябва да угодите на себе си. Скорпион - Досега бяхте твърде предпазливи. Разбира се, че сте били наранени преди и има вероятност да бъдете наранени отново. Все пак трябва да запомните, че не всеки се опитва да ви нарани. Стрелец - Именно краят на 2020 г. може да ви донесе няколко изненади, така че най-добре е да запомните, че смирението и търпението също могат да са част от дългия ви път.
Козирог - Започнахте доста проекти през тази година и изглежда, че само някои от тях ще излязат на бял свят и дори и да не успеете да ги доведете до край, не означава, че сте се провалили. Водолей - Имате таланти, чар, харизма. И все пак през последните няколко месеца на 2020 г. се опитайте да запомните, че понякога сте склонни да прекрачвате границата. В крайна сметка всичко е по-добре, ако е умерено. Бъдете здрави !
Източник Сп. Една. бг