Нови страшни разкрития за състоянието на Алексей Навални

Нови страшни разкрития за състоянието на Алексей Навални
Гласувайте за статията

Веществото е опасно и за околните

Нови страшни разкрития за Алексей Навални видяха бял свят.

Оказа се, че специалистите са открили в организма на руския опозиционер Алексей Навални, опасно за околните вещество.

Алексей Навални

Веществото е опасно и за околните

Това заяви Иван Жданов – юрист на основания от Навални „Фонд за борба с корупцията“, като се позова на служителка в транспортната полиция, предаде ТАСС.

„Служителката „показва на телефона си: ето веществото, което е открито (. . .) Това е следствена тайна, не можем да кажем, но това вещество е смъртоносно, това вещество представлява заплаха не само за живота на Алексей, но и за околните, всички наоколо трябва да бъдат със защитни костюми“, каза юристът пред журналисти в Омск.

Припомняме, че Алексей Навални се почувства зле по време на полет от сибирския град Томск за Москва. След спешно кацане на самолета, той бе откаран в болница, където лежи в кома. Съратниците му са убедени, че е бил отровен, докато е пиел чай на летището, припомня ТАСС.

Междувременно стана ясно, че Навални е откаран на лечение в Германия.
„Благодаря на всички за вашата подкрепа. Борбата за живота и здравето на Алексей едва започва, но сега поне първата крачка е преодоляна“. Това написа в Туитър говорителката на руския опозиционер Кира Ярмиш, цитирана от „Франс прес“.

Малко преди това тя публикува снимка с носилката, транспортираща Навални в самолета, като съобщи, че съпругата му го придружава, пише novini.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар