Анистън и Кортни Кокс приятелство като на кино

Анистън и Кортни Кокс приятелство като на кино
Гласувайте за статията

Както много добре знаем двете са приятелки не само за пред камерите, а дори в живота са си много по-близки. През годините дамите от сериала „Приятели“, запазиха топлите си отношения и заедно преминаха и през хубавите, но и през по-тежките си лични моменти.

Дженифър Анистън и Кортни Кокс ни радваха с приятелството си от екрана 10 години, изигравайки ролите на Рейчъл и Моника в иконичния сериал „Приятели“, а сега те продължават да го правят и в реалния живот.

Приятелки и след „Приятели“

Кортни Кокс и Дженифър са много близки и често прекарват вечерите си заедно. И тъй като и двете имат активни Инстаграм профили, ние имаме щастието да ставаме част от забавните им приятелски срещи.

Наскоро Дженифър Анистън сподели видео, в което двете с Кортни играят билярд. Изглежда обаче това не е сред любимите игри на Анистън, защото винаги губи: „Истинските приятели не трябва да ти позволяват да играеш билярд, когато се излагаш в тази игра!“, пошегува се Дженифър Анистън, споделяйки видео, в което виждаме как губи играта от Кортни. Джен има чувство за хумор и често обича и да го показва, това е една от многото причини феновете да я обожават. Освен добрите й роли, разбира се.

Източник: Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар