Щерката на Брендо изгонена от Би Ти Ви!Само месец след разкритието,

че по-голямата дъщеря на кокаиновият крал Евелин Банев - Брендо работи в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, тя е била уволнена. [caption id="attachment_450134" align="alignright" width="300"]Брендо Изгониха щерката на Брендо от Би Ти Ви[/caption] Александра работеше като продуцент в предаването на Би Ти Ви и бе натоварена с редица ангажименти, но вече не е част от медиата. Красивата брюнетка отговаряше за всичко, което се случваше от избора на гости до снимките на терен.

Щерката на Брендо се справяла перфектно с работата си, но упорито криела произхода си. Банева се смущавала от роднинската си връзка с него. И направила всичко възможно да не бъде свързвана с името му по какъвто и да било начин.

Във Фейсбук Александра използва псевдоним, който изключва фамилията й, а сред снимките й няма нито една, на които да е с баща си. Тайната й запазил дори вощещият Николаос Цитиридис, с когото били близки приятели още преди да заработят заедно. Името на комедианта дори бе спрягано за водещ на нейната сватба в Лозенец, пише вестник Уикенд. Разкритието, че Александра е дъщеря на кокаиновия крал, хвърлило в потрес ръководството на телевизията. „Не искаме да свързват медията ни с близки на хора от подземния свят”, категорични били шефовете на момичето. И й предложили сама да подаде молба за напускане. Както е известно, от 4 години Банев е обявен за издирване от Интерпол с червена бюлетина по обвинение за пране на пари и организиране на криминална група. Ангажиментът в „Шоуто на Николаос Цитиридис” бе първата официална работа на щерката на Брендо. Хубавицата следваше журналистика в университета в Уестминстър в Лондон, а в свободното си време заработваше като модел. След като се дипломира, Александра се пробва в модния бранш. Но не прокопса в тези среди и замина да кара журналистически стаж в американски медии. Дали бе попаднала в Би Ти Ви чрез конкурс, не е ясно, но заплатата, която получавала, възлизала на около 2000 лева. Парите обаче не били от значение за амбициозната девойка, която от дете води холивудски стандарт на живот. Въпреки, че е наследница на огромно богатство, благодарение на татко си, Алекс изобщо не се възгордяла и не парадирала с това, твърдят нейни приятелки. Дори напротив - доста често Банева изтъквала, че за нея това е бреме, а не късмет, както смятат повечето хора.