Дара взривява Слънчака след рапъра 100 Кила!Дара е следващата хип-хоп звезда

, която се качва на най-голямата клубна сцена в България. Тази вечер тийн сензацията ще изнесе специално шоу в Bedroom beach. [caption id="attachment_450141" align="alignright" width="300"]Дара Дара тръгна по стъпките на 100 Кила[/caption] Традиционно най-горещите R&B партита през лятото се случват именно в Слънчев бряг. За големите звезди на рап музиката е въпрос на престиж, да бъдат част от Blackroom вечерите, а миналата седмица 100 KILA буквално взриви клуба.

С типичното си чувство за хумор той сподели: „Тази вечер жените са толкова ослепителни, че ме е страх да се загледам. Защото съм много, много влюбен! Затова просто ще ги поздравя с песента „Има ли красиви жени?“.

Рапърът продължи да се шегува със своите фенове, че не може да пее и да се снима едновременно с тях, защото това го умеят само фолк певиците. А за финал на вечерта ги помоли да му стискат палци на матурата по български език. Дара от своя страна имаше супер успешна година, а участието и в “Като две капки вода“ затвърди позициите й. Преди месец тя представи новата си песен „Ai Ai“, която бързо спечели родните класации. А довечера ще е една от кулминациите на шоуто и в Bedroom beach.