Бас принуди Владо Карамазов да се поти на спа!(Подробности)

Бас принуди Владо Карамазов да се поти на спа!(Подробности)
Гласувайте за статията

Владо Карамазов се потил три часа на спа процедури

Три часа в родопско спа прекара Владимир Карамазов. От това на всеки местен биха му настръхнали косите!

Владо Карамазов

Владо Карамазов прогизна в спа

Компания на талантливия актьор прави неговият 11-годишен племенник Калоян по време на продължителните спа процедури, показват снимки в социалната мрежа.

До нетипичното за Карамазов здравословно занимание се стигнало заради сделка с хлапето, което е син на неговия брат Иван, чието семейство от години живее в Лондон.

Калоян си дошъл за ваканция в България, а чичо му решил да му покаже красивите Родопи и природните забележителности в района на планината.

Там той прави едно от най-успешните си превъплъщения зад камерата в ролята на инспектор Филип Чанов в нашумелия сериал „Дяволското гърло“, който разследва серия убийства край едноименната пещера.

В компанията на Калоян актьорът се надявал да съчетае разходките и забавленията с лека образователна програма, като го запознае с местните забележителности.

Намеренията на Карамазов ударили камък. Калоян бил луд по спа процедурите и след като разбрал, че в хотела се предлагат куп глезотии за релакс, заявил, че първо ще изпробва всичко, след това ще обикаля планината, пише „България Днес“.

Така се стигнало до сделка между чичото и племенника. „Калоян е луд по СПА-то. Солна стая, билкова баня, ароматерапия, сауна, турска баня, джакузи, басейн… Никога не съм прекарвал 3 часа в спа.

Но беше адски приятно. Днес имаме програма да ходим по забележителности. Изтъргувах 4 часа забележителности срещу 3 часа спа. Това е“, обяснява в пост Карамазов условията на сделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар