Дара предлага пари за изгубения си телефон: Крие ли голи снимки в него?!

Дара предлага пари за изгубения си телефон: Крие ли голи снимки в него?!
Гласувайте за статията

Дара предлага пари за изгубения си телефон!

Дара предлага възнаграждение, ако някой върни изгубената й чанта. В която освен телефон има още неща и важни документи, които са цени за младата певица. Тя изгубила чантата си в Пловдив, става ясно от пост в социалните мрежи.

Дара

Дара ужасена от загубата на телефона си

„Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)… А в нея има важни документи и телефон. Чантата ми е черна за през кръста. Моля, ако някой я намери да ми пише!!! Предлагам възнаграждение!“, гласи съобщението.

За да не се чудят феновете какво точно е възнаграждението идолката на младите у нас, Дара пояснява, че наградата е в парична форма.

Друго се чудя с феновете – какви ли снимки има в изгубения телефон? Дали това ще е поредната красавица, чиито интимни кадри, ако изобщо има такива, ще лъснат на бял свят?

Голите снимки са най-сигурният способ за бърза слава и не една и две чалгаджийки и моделки пробиха с такива записи.

Докато Дара чака някой да върне загубените вещи се отдадена на спомени философия, пише вестник „България Днес“. Показа детска снимки с нейния брат, на която се усмихват и забавляват.

„Животът се променя. Губиш любовта. Губиш приятели. Губиш части от себе си, за които него не си подозирал, че може да ги няма.

И после, без дори да го подозираш, пъзелът някак се нарежда, любовта се връща, идват по-добри приятели. Ставаш по-силен. Няма значение колко зле става положението, по-добрите дни винаги са там и винаги идват“, реди мъдри думи Дара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дара предлага пари за изгубения си телефон: Крие ли голи снимки в него?!”

  1. zori

    сеп. 02. 2020

    „върни изгубената й чанта“ – какво е „върни“? Върне на Пловдивски, че да могат да я разберат местните?

Добавете коментар