Юлиана Башева събира погледите на мъжете!Юлиана Башева е най-еротичната

медицинска сестра у нас. Фаталната брюнетка ще бъде втора година студентка във Факултета по обществено здраве към Медицинския университет от есента. [caption id="attachment_450177" align="alignright" width="300"]Юлиана Башева Юлиана Башева пали фантазиите[/caption] Но по-важното е, че наред с медицинската дейност Юлиана е една от претендентките за титлата „Мис Плеймейт“. А комбинацията от двете неминуемо подклажда още повече еротичните фантазии на мъжете. „Насявам се това, че такава секси медицинска сестра се явява в еротичната надпревара, да ми помогне да спечеля“, споделя Башева. Плеймейтката е категорична, че ниското за плащане на медсестрите у нас и масовият отлив от професията не могат да я спрат в личната й кауза да помага на хората.

„Не станах студентка заради заплатата, а заради желанието ми да бъда от полза на обществото. От малка съм обикаляла много по болниците и съм виждала какво се случва.

Когато бях в четвърти клас, мои приятел ме удари тежко с камък по главата. Спешно ме закараха в „Пирогов“ и ме оперираха, тъй като до няколко часа можех да умра“, разказва Юлиана. Тъкмо след този превратен момент в живота й се отключило желанието да помага и да спасява хора. „Представям си се като една добра медицинска сестра и ще остана в България, за да се занимавам тук с това. Въпреки че има много малко медицински сестри, а много от тях напускат страната“, казва още еротичната моделка. Плеймейтката е наполовина рускиня. Майка й е сънародничка на Путин, докато татко й е нашенец. Вероятно затова е луда по характер, обича екстремните спортове, а слабостта й са хладните оръжия и стрелбата. Дори е посветила две татуировки на любимия си автомат „Калашников“, пише вестник „България Днес“. „Може би затова си падам по ММА-ци или кикбоксьори. Не харесвам нежните футболни мачовци. Обичам грубите мъже“, категорична е стройната брюнетка. И продължава: „Имахме луда сватба с моя съпруг преди няколко години. С много оръжия и гърмежи. Като булка ме „превзеха“ с много изстрели, но нямаше пострадали“, смее се плеймейтката и добавя, й че половинката и твърдо я подкрепя за участието й в секси конкурса. През нощта Башева танцува в различни столични клубове. Прави го вече десета година. А през деня се грижи за тригодишния си син. „Успявам да съчетавам и двете неща добре. Не си представям да работя зад бюро или да продавам дрехи в магазин. Не е моето“, убедена е Юлиана.