Параскева Джукелова прибра обратно мъжа си, но го продложи на як тормоз!Известният български кинорежисьор

Виктор Божинов и жена му Параскева Джукелова отново са заедно, след като преди две години той й сложи рога и двамата се разделиха. [caption id="attachment_450199" align="alignright" width="300"]Параскева Джукелова Параскева Джукелова си го връща на мъжа си, заради изневерите[/caption] От началото на лятото той и жена му са неразделни, а Паци, както я наричат колегите, е постоянното присъствие на всяка снимачна площадка. Според екипа на режисьора актрисата постоянно давала акъл как да се случват определени сцени, което изнервило всички, барабар с големите звезди, докато снимали филма „Голата истина за група Жигули“ в Бургас.

„Няма да изпусна мъжа си при толкова красиви жени, с които снима. Знам, че всички са ми колежки, но повече такива грешки няма да направя - да го оставя да снима с месеци някъде, а аз да се грижа сама за дъщеря ни", споделяла Параскева Джукелова.

След като се раздели с известната ТВ, с която изневеряваше на жена си, Божинов се върна у дома, а малко по-късно семейство изкара пандемията в селската си къща в пазарджишкия балкан. С днешна дата Паца, вместо да седи с детето в столицата е на поредната снимачна площадка на мъжа си, пише вестник „България Днес“.