Чалга идолът Галин се мазни на Гала! (виж тук)

Чалга идолът Галин се мазни на Гала! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галин не спря да се подмазва на водещата Гала!

Попфолк изпълнителят Галин заслужи голяма червена точка в тефтера на адашката Гала. Младокът, който се смята за критерий в бранша, похвли адашката си с това, че годините хич не е й личат.

Гала

Галин се мазни ли мазни на Гала

За сравнение използва американската водеща Опра Уинфри, която се смята за неостаряващата звезда на телевизионния екран. Опра, както Галин нарече Гала, в неговите очи е образ за всичко стойностно, макар и на възраст.

Макар някои да избързаха да засегнат българската водеща с това, че певецът я изкарал доста по-възрастна, защитниците й веднага скочиха. Мисълта му е била, че тя е неостаряващата звезда на малкия екран, а не че е на преклонна възраст.

Нещо повече. От другата страна на океана на пръсти се броят водещите, които са успели да запазят мястото си пред камерите за толкова дълго време, за колкото това е сторила Опра Уинфри.

У нас именно Гала се очертава като една от най-дълго практикуващите телевизонерки. Докато много други нейни колежки преминаха и зад кадър, и в друг бранш, блондинката продължава да поздравяв зрителите от малкия екран ежедневно.

При това положение тя заслужено печели овациите на Галин, коментират хора от гилдията. А как ще му се отблагодари за благите думи, ще видим. Най-вероятно със старта на новия на „На кафе”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар