Гаджето на Гери-Никол се отсрами с диаманти! (още подробности)

Гаджето на Гери-Никол се отсрами с диаманти! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дани Илиев се отсрами с диаманти след Бентлито, което семейството на Гери-Никол й подари!

Колие с диаманти ще краси шията на Гери-Никол. Яката дупара се похвали с поредния подарък от своя любим ММА боеца Дани Илиев.

Гери-Никол

Гаджето на Гери-Никол опитва да я глези, но не може да достигне висотите на семейството й

Татуираният мачо се изръсил със солидна сума, за да впечатли своята половинка. Нежното колие е сред един от многото подаръци, което Гери получава ежедневно, пише вестник „България Днес“.

Трудно е да впечатлиш поп звездата. Все пак за рождения си ден тя получи Бентли от родителите си. Дани, можеш ли да надскочиш това!

Засега обаче Яката дупара показва, че е хлътнала до уши по чаровника, въпреки че банковата му сметка е нищожна в сравнение с фамилната й.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Гаджето на Гери-Никол се отсрами с диаманти! (още подробности)”

 1. ЗЛАТО

  сеп. 22. 2020

  ТАЗИ ДЕБЕЛАНА ОСВЕН, ЧЕ Е ГРОЗНА Е И ДОСТА ТЪПИЧКА МАЙ….ГЕРИ ПРИЯТЕЛКИТЕ ТИ РАЗДУХВАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО КАК ТИ СИ КАЗАЛА, ЧЕ ПОДАРЪЦИТЕ ТИ СА ОТ ЗАМОЖНИЯ ТИ БАЩА, НО ЗА ПРЕД ХОРАТА ЛЪЖЕШ, ЧЕ СА ОТ ДАНИ НО ПРИЯТЕЛКИТЕ ТИ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КАКВИ ЛЪЖИ МОТАЕШ …

 2. ЗЛАТО

  сеп. 22. 2020

  ГЕРИ ПРИЯТЕЛКИТЕ ТИ ГОВОРЯТ, ЧЕ ОСВЕН ЗА ПОДАРЪЦИТЕ ОТ ВАЩЕ ДЕТО ТИ ПОДАРЯВАТ И ЛЪЖЕШ, ЧЕ СА ОТ ГАДЖЕТАТА ТИ, ЛЪЖЕШ И ЗА МУЗИКАЛНИТЕ ТИ НАГРАДИ, А СА КУПЕНИ ПАК С ПАРИТЕ НА ВАЩЕ ДОСТА МАЙ ПОСЛЪГВАШ, НО ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ ГЕРИ И НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ЗАБЛУДИШ С ЛЪЖИ!

 3. ЗЛАТО

  сеп. 22. 2020

  ГЕРИ ПРИЯТЕЛКИТЕ ТИ РАЗДУХВАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО, ЧЕ ПОДАРЪЦИТЕ СА ТИ КУПЕНИ ОТ ЗАМОЖНИЯ БАЩА, А НЕ ОТ ГАДЖЕТАТА ТИ, А И СИ БИЛА ЛЪГАЛА НЕ САМО ЗА ПОДАРЪЦИТЕ, НО И ЗА МУЗИКАЛНИТЕ НАГРАДИ КОИТО СЪЩО СА ТИ КУПЕНИ С ПАРИТЕ НА ВАЩЕ, А НЕ С ТАЛАНТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ТЕБ! ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ ГЕРИ! НЕ ЛЪЖИ ДА СТАВАШ ЕПТЕН ЗА СМЯХ, ПОНЕ СИ ТРАЙ ТАМ КАКТО ЗНАЕШ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЛЪЖА !!! И МАЙ НЕ ЧЕТЕШ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА ТА СИ СЕ ВЗЕЛА ТОЛКОВА НА СЕРИОЗНО Е ТИ ЕДИН ОТ КОМЕНТАРИТЕ ДЕТО ПОТВЪРЖДАВАТ ЛЪЖИТЕ ТИ Тая па ква награда печели хахах едвам събира по милион гледания на последната песен на два месеца?!! 100% си е платила за тая измислена награда, без Криско и Скандау тази е под дъното :))

Добавете коментар