Бомба: Две монахини влизат в битка в шоуто на Цеци Красимирова! (виж тук)

0

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис с ново супер шоу!

Бившата манекенка Цеци Красимирова дава награда от един милион долара в ново риалити шоу. Тя и съпругът й – американският милионер Майкъл Струмейтис продуцират риалити формата The Next Marijuana Millionaire.

Цеци Красимирова
Цеци Красимирова и мъжът й с ново шоу

Който скоро ще бъде достъпен на стрийминг платформите Amazon Prime, Apple TV, Pluto TV и Roku.

Състезанието е от 9 епизода, а за голямата награда ще се борят 16 участника с разностранни професии от най-различни социални кръгове. Сред тях има и две истински монахини.

За съжаление след участниците няма българи, научи вестник „Телеграф“ от екипа на Цеци Красимирова.

Шоуто е заснето изцяло в Америка от холивудски екип. Предприемачът Струмейтис направи истинска революция в сектора за производство на медицинска марихуана, както и различни по съдържание торове за земеделието.

Затова и шоуто е наречено „Следващият марихуана милионер“. Годишния оборот на фирмата му е над 110 милиона долара и присъства в 107 страни.

Първото в света риалити шоу в тази индустрия ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика, а в момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители.

„Пред всички състезатели ще има редица задачи и изпитания. Всеки един от тях ще попада и в екстремни ситуации. Конкуренцията е изключително жестока, залозите са по-високи от всякога“, коментират от приключенското шоу. Победителят ще получи голямата награда от един милион долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.