Гореща новина с гореща жена. Брад Пит вече не е сам. Вижте

Гореща новина с гореща жена. Брад Пит вече не е сам. Вижте
3 (60%) 1 vote

След множеството слухове за връзки на Брад Пит, ето една, която най-накрая е официално потвърдена от източници пред западните медии. Не, не е нито Дженифър Анистън, нито Шарлийз Терон. Да, спекулира се много около очарователния Брад, но в крайна сметка е ясно, той е обвързан отново, но с нова и по-млада дама.

Брад Пит е открил любовта в лицето на 27-годишна немска манекенка на име Никол Потуралски.

Освен че безспорно е неустоима красавица, има доста други причини, накарали 56-годишния актьор да открие любовта в нейно лице. Никол говори пет езика, главно покрай кариерата си на световен модел, майка е на едно дете – момче на име Емил, а екзотична нотка в биографията й е фактът, че е основала и ръководи фондация за защита на акулите.

В момента двамата се радват на лятна ваканция във френското имение на Брад Пит и Анджелина Джоли, което очевидно все още не могат да поделят, защото разводът им се точи четвърта година.

Брад и Никол били забелязани да се целуват и прегръщат, без да се притесняват, че хората ги наблюдават. Фактът, че Брад Пит не я крие, очевидно говори достатъчно за статута на отношенията им. Има причина името на Никол Потуралски да не звучи много немско – тя е родена в Германия, но има полски корени.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар