Дженифър Анистън е винаги на мода

Дженифър Анистън е винаги на мода
Гласувайте за статията

Анистън е живото доказателство, че усмивката е най-добрият аксесоар, а тя е раздавала (и продължава да раздавамного такива, най-вече с ролята си на Рейчъл Грийн в емблематичния сериал „Приятели“който не можем да спрем да гледаме толкова години след приключването му.

„Знам, че имам бръчки на челото, както и фини линии около устата, но те са от усмивки… Аз обичам да се усмихвам, така че – нека ги има!“, категорична е 49-годишната актриса.

В „Приятели“ тя беше най-добре облеченият персонаж, а в реалния живот актрисата без съмнение е една от най-стилните жени сред знаменитостите. Благодарение на нея силата на „малката черна рокля“ е затвърдявана многократно. На червения килим, на вечерно излизане или на разходка из града – Дженифър десетки пъти е доказвала, че с една малка черна рокля грешките са невъзможни. Много често обаче тя я заменя с гащеризона.

Дженифър не се притеснява да залага на по-разкриващи тоалети, подчертаващи спортната й фигура. Когато трябва да е представителна на някое звездно събитие, Анистън обича изрязаните деколтета и роклите с дълбоки цепки.

Добрият вкус на Дженифър, съчетан с невероятното й излъчване и грижа за себе си, я превърнаха в секссимвол. А когато я питат кога се чувства най-красива, актрисата отговаря: „Когато съм в кръга на най-близките за мен жени“.

Източник: Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар