Няма да я познаете: Това наистина ли е Адел?(Шокиращо фото)

Няма да я познаете: Това наистина ли е Адел?(Шокиращо фото)
Гласувайте за статията

Адел е с коренно променена визия

С всяка следваща снимка, която Адел пуска в социалните мрежи, успява да ни изненада с драстичната трансформация във вида си.

Да свалиш 45 килограма наистина е постижение, с което всеки би се гордял и няма как това да не доведе до сериозна промяна във външния вид.

Този път обаче, 32-годишната певица определено успя да ни изненада с визията си и ако снимката не бе пусната от нейния профил в Инстаграм, сигурно нямаше да я познаем.

Не става въпрос само за свалените килограми и перфектната й нова фигура. Просто стайлингът й е доста необичаен в сравнение с имиджа й досега.

Адел отслабна драстично

Повод за снимката, която певицата сподели в мрежата, бе карнавалът Notting Hill, който всяка година се организира в Лондон, но тази няма да го има заради епидемичната обстановка.

Това е и причината Адел да е в настоящия „карнавален стайлинг“. Освен с горнището на банския в цветовете на ямайското знаме и прическата в афро стил,

Адел

Това наистина ли е Адел?

няма как да не останем впечатлени и от тялото й, което за първи път ни показва толкова разголено.

А клинът със сигурност спомогна да подчертае колко добре изглежда в момента, предават от eva.bg.

В своя Инстаграм профил певицата разкри и какво й е помогнало да промени живота си в положителна насока. Става дума за бестселъра на Гленън Дойл „Untamed. Stop Pleasing. Start Living“.

В нея авторката разказва за личния си живот и как е открила самата себе си и щастието, спирайки да задоволява хорските очаквания.

Адел откровено признава, че тази книга й е дала необходимото състояние на ума, за да претърпи огромна позитивна трансформация в живота си и мирогледа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар