Фики разкри истината за раздялата си с Пайнер! (още подробности)

Фики разкри истината за раздялата си с Пайнер! (още подробности)
3 (60%) 1 vote

Фики Стораро разкри истината за раздялата с Пайнер!

Клюки и интриги разделят Митко Пайнера и фолкпевеца Фики през последните дни. Злобари в мрежата разпространиха новината, че един от най-оборотните попфолк изпълнители напуска музикалния гигант „Пайнер“.

Фики

Фики Стораро и Пайнер са в отлични отношения

Според информацията Фикрет Стораро ще работи като самопродуциращ се изпълнител и къса всякакви връзки с компанията.

Оказа се, че новината е фалшива и е жалък опит за разваляне на отношенията между певеца и шефовете му. Феновете на изпълнителя се оказаха излъгани.

„В това няма нищо вярно – Фики има свой собствен канал, в който ще споделя новите си песни, но това няма общо с отношенията му с фирмата. Той дори наскоро преподписа договор с „Пайнер“, заявиха от фирмата.

Стораро-младши също е категоричен, че за момента няма намерения да напуска фирмата. „Станах поредната жертва на фейк новини. Моля ви, спрете и престанете да лъжете феновете ми“, призова изпълнителя.

Фикито е сред най-големите звезди в бранша, а зад гърба му винаги е бил Митко Пайнера и екипът му. Фикрет споделя, че иска да прави песни и в други стилове, не само попфолк, и ще получи пълна подкрепа от продуцентите си.

3а раздялата на Фики и Пайнера се заговори още преди два месеца. Новината циркулира периодично в медийното пространство.

Напускането на имена като Мария, Десислава и Малина дава повод злобарите да развихрят въображението си, пускайки лъжлива информация, пише вестник „България Днес“.

От „Пайнер“ са категорични, че никои не може да навреди на компанията и хармонията в музикалния гигант е непоклатима.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар