Ива Софиянска след Нова тв? (С какво се захваща снахата на Васил Божков)

Ива Софиянска след Нова тв? (С какво се захваща снахата на Васил Божков)
Гласувайте за статията

Нова телевизия показа „червен картон” на Ива Софиянска!

Поредното разпознаваемо лице напусна „Нова“! Водещата Ива Софиянска-Божкова е аут от частната телевизия. За раздялата призна самата журналистка. В социалната мрежи тя сподели, че напуска най-гледаната телевизия.

За раздялата на Божкова с „Нова“ се заговори още преди няколко месеца. Водещата обаче поясни, че напуска частната телевизия сега, дни преди началото на есенно-зимния сезон.

Ива Софиянска

Изгонената Ива Софиянска иска пак да се занимава с телевизия

Една от версиите е, че снахата на Васил Божков е уволнена от телевизията. Ива дълги години води собствени рубрика в съботно-неделния блок на телевизията.

От известно време гледаемостта на нейните проекти спада рязко.

Въпреки че полагаогромни усилия да вдигне още повече рейтинга с оригинални и силни материали, шефовете на „Нова“ вземат решение да се разделят със Софиянска.

Покрай кризата с коронавируса частната телевизия редуцира бюджета. Журналисти със сериозни заплати бяха уволнени, вероятно в това число влиза и Ива Софиянска-Божкова.

Снахата на обвиняемия бос си урежда колосална сума, още при старите собствениците на телевизията.

Засега Ива планира да си вземе кратка почивка, след което да си намери работа в друга медия. Дъщерята на Стефан Софиянски не иска да се занимава с друго освен с телевизионна журналистика.

Очаква се на мястото на Ива да се появи друга популярна журналистка, която да запълни дупката в екипа на предаването „Събуди се“, където снахата на Божков се подвизава доскоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар