Моделът Карина Атанасова преживява истински кошмар!През най-жестокият ад на анорексията и

булимията преминават в тинейджърските си години сексапилната силиконка от Пловдив Карина Атанасова. [caption id="attachment_450664" align="alignright" width="300"]Карина Атанасова Карина Атанасова разтърси с историята си[/caption] Еротичната моделка, която се занимава с танци, разказва за ужаса, който е преживяла едва 16 годишна, и борбата която води и до днес, за да се измъкна от кошмара.

Чести припадъци, неадекватно поведение и нервни кризи съпътстват ежедневието на красавицата, когато тогава е едва на 16 години.

Четири години по-късно Карина изглежда като нов човек- перфектни форми, постигнати главно със спорт. Атанасова може да се похвали с някои козметични намеси по себе си - силикон в гърдите по 300 кубика, брадичка, скули, ботокс, хиалурон в устните. „От дете си бях пълничка. Килограмите, които трупах бяха единствено и само от нездравословно хранене. На 16 години тежах 85 кг", разказва пред вестник „България Днес“ Карина.

Именно тогава 20-годишната момента в момента девойка решава да сложи край на дебелия период живот си да промени навиците си. Здравословното меню и спорта се оказват недостатъчни за нея и тя решава да постигне бързи резултати като спира да се храни.

„Около седем-осем месеца не осъзнавах какво се случва с мен. Аз не се хранех. Повръщах, беше ми зле, в огледалото виждах все още пълничкото момиче. Докато един ден кантара показа страшните 35 кила. Така попаднах в ада на анорексията и последствията“, спомня си Калина, която месеци наред упорито крие проблема от майка си. "Най-зле ми беше през зимния сезон, което ми позволяваше да ходя с по няколко якета, за да не привличам вниманието. Бях неадекватна, през по-голямата част от времето и проспивах часовете“.

Повратният момент за Карина настъпва когато попада в спешното и чува какво си говорят лекарите около нея. Състоянието й е толкова влошеното, а прогнозата е за най за най-лошото.

„Бях много зле и направо ме бяха отписали. Чувах, че казаха, че си отивам. Тогава стана ясно, че трябва да взема мерки. Взех се в ръце и сама се излекувах. Много ми помогна литературата за силата на мисълта, за промяна на мисленето. Мога да кажа, че помогнаха не толкова психолозите. И най-важното, успях без хапчетата да преодолея депресията и нервните кризи. Въпреки подобрено си състояние момичето разказва, че все още килограмите и храната са й болна тема. И до днес сексапилната моделка внимава много с какво се храни, спортува много, като предпочита тренировки на открито. Преживяното от Карина е една от причините красавицата да е сред кандидатките на тазгодишния конкурс Мис Плеймейт. Пловдивчанката ще премери сили с редица други изкусителки, но признава, че конкуренцията не я притеснява, а близките й я подкрепят. „Бидейки Мис Плеймейт мога да дам пример с историята си. Да бъда предупреждение за тези девойки с моите проблеми. Искам да апелирам, че не трябва да мълчат за проблема, който имат, да не го крият, а бързо да потърсят помощ“, категорична е една кандидатката за една от най-желаните титли у нас.