Николета Лозанова скърби за Черната пантера! (още подробности)

Николета Лозанова скърби за Черната пантера! (още подробности)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова е голяма фенка на Черната пантера!

Николета Лозанова е в траур. Плеймейтката е покрусена от смъртта на Чадуик Боузман, по-известен като Черната пантера от едноименния филм.

Николета Лозанова

Николета Лозанова страда за Черната пантера

„Почивай в мир! Роден през 1976 година, ти никога няма да умреш наистина“, написа Николета и пусна жалейка. Тя е сред най-големите фенки на преждевремнно напусналия ни актьор.

43-годишният Боузман бе звездата в един от най-известните супергеройски филми по комиксите на Марвъл – „Черната пантера“, който бе номиниран за няколко награди Оскар.

Рапърът Венци Венц също се присъедини към траура на Николета. Звездите не само у нас, но и по света, бяха шокирани от тъжната вест, тъй като се оказа, че никой досега не е знаел за здравословните проблеми на Чадуик Боузман.

Актьорът, който щеше да навърши 44 години след 2 месеца, си отиде от рак на дебелото черво. Диагнозата идва още през 2016 година, когато определят рака в трети стадий.

По това време Чадуик е зает със снимките на няколко супергеройски филма, сред които „Капитан Америка: Гражданска война“, където си партнира с Робърт Дауни-младши, Скарлет Йохансон и други. Следват операции, химиотерапии, вливания и непрестанни работни ангажименти. Където актьорът се държи винаги професионално и не дава да се разбере, че има нещо нередно.

Ракът обаче се оказва твърде агресивен и организмът не може да се справи. През 2020 вече е в четвърти стадий и нещата са необратими, въпрос е на седмици. Тъжната вест за кончината му беше съобщена от семейството му в Туитър, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар