Руслан Мъйнов става полицай: Влизам в професията на баща ми!

Руслан Мъйнов става полицай: Влизам в професията на баща ми!
Гласувайте за статията

Руслан Мъйнов ще играе полицай в нов филм!

Руслан Мъйнов отново с лекота сменя превъплъщенията на сцената и екрана. Бесарабският българин се беше посветил най-вече на музиката и концертите, но от дни насам се снима и в киното.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов става ченге в нов филм

Мъйнов се завръща пред камерата за „Късата клечка“, филм на Димитър Петков за България от преди 40 години. „Историята за четирима униформени е потресаваща.

Във фокуса са порочни връзки, заплахи, изнудвания, мръсно задкулисие, което свързва хора от властта и ги вкарва в капана на зависимостта. Интригата започва с изневяра и завършва с убийство“, смее се Мъйнов.

Сюжетът е любопитен. Шефът на милиционерския участък оставя подчинен на нощно дежурство, а през това време навестява младата му съпруга. Двамата старшини са наясно със сексуалните мераци на началника, но го прикриват. Спиралата на лъжата обаче ги довежда до фатален инцидент.

Мръсната работа е възложена на младока, т.е. на Мънов, за да получи „бойно кръщение“. И след като е набеден за престъпление, което не е извършил, убива, за да спаси кожата си и да се превърне в доносник.

Животът продължава, а пазителите на реда се заплитат в сатанински възел. Немогат да бъдат приятели, но са съюзници по неволя.

Омразата ги просмуква като отрова, но са единни в запазването на тайната. Мъйнов с радост приема да играе милиционер, защото това е професията на баща му.

„Познавам нещата от кухнята. Разказът не е толкова за социализма, а за това, че 30 години по-късно промяна няма“, споделя той, пише вестник България днес.

Извън киното Руслан играе в комедията „Направихте ме на луд“ на Богдан Петканин и Кирил Кирилов. В нея за малко да се засече с Алекс Сърчаджиева, с която бяха двойка, но не се случило. „Приятели сме, другото е минало“, категоричен е Руслан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар